Pallak Paner
Indsendt af : samphan Indsendt : Red : |
|
|
Bring mælken til kog i en gryde. Fjern gryden fra varmen og tilsæt eddike lidt af gangen under konstant omrøring. Eddiken får mælken til at skille sig i valle og en mælkevæske. Det er vallen, der skal bruge til osten.
Mælkeblandingen sies gennem et tyndt bomuldsklæde, så al osten samles. Tryk den overskydende væske væk ved at knuge om stoffet med hænderne, og læg massen under pres f.eks. i en rullepølseform eller mellem to spækbrædder med vægt. Det skal stå i cirka 2-3 timer før det er klart til at skæres i stykker. Skær osten i firkanter på 2 x 2 cm. Osten er bedst, hvis den frituresteges. Skær løget fint og finhak hvidløget. Varm olien og tilsæt løg, hvidløg og ingefær. Tilsæt dernæst paprika, gurkemeje, garam masala, salt, meat masala og tomater i blandingen. Lad blandingen simre i ca. 5 minutter indtil den rødbrune olie kommer til syne. Kom derefter spinat og vand i, lad retten simre under middel varme i 15 minutter. Herefter tilsættes osteterninger. Låget lægges på igen og kogere videre i 10 minutter. Retten serveres med brød eller ris |
|
Opskriften er vist 3459 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne