Gammeldags grisehaler
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Danzerna Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skrab halerne rene.
Tag en stor stegegryde og sæt den på et højt blus. Svits halerne et par stykker af gangen i gryden og tag dem derefter op indtil alle er svitsede. Når alle halerne er klar kommes der 2 dl. vand i gryden og ½ tsk. salt samt alle halerne. Læg låg på gryden og lad halerne simre i 2 timer. Efter de har stået i ca. 10 min. tilsættes ca. 1 tsk. kulør - efter behov. Husk også at røre lidt rundt i gryden mens de bliver færdige. Kartoflerne koges på almindelig vis. Sovsen laves af væsken fra halerne tilsat 1/8 fløde. Tips: Traditionelt kan alle syltede danske varer tilsættes f.eks. rødbeder, asier eller rødkål. Også saltede chips er gode som tilbehør. Salat hører sig traditionelt ikke til, men en frisk og mindre markant salat kan bruges. Grøntsager vil dog komplmentere retten bedre, såsom dampede grønner bønner eller blomkål. |
|
Opskriften er vist 51812 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Mormor - 2022-10-06 15:22:40 2 dl vand ? Mon ikke det er liter i stedet for ? Vagn - 2018-10-06 13:50:25 Steges i smør olie for at opnå en høj temperatur..og godt nok med mælk.. God appetit.. Kikler - 2018-02-02 19:24:20 Stegemargarine? Seriously? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne