Chili Chese Tops
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Røde Indsendt : Red : |
|
|
Hak Jalapeño grovt. Smelt cheddarosten i en gryde ved lav varme, når osten er halv smeltet kommes de grovt hakket Jalapeño i så smagen spredes i osten. Når osten er smeltet helt kommes massen i fryseren i 10 min.
Massen deles op i små dele og rulles til kugler. Paner her efter kuglerne ved først at dyppe dem i æg og der efter rulle dem i rasp. Kom kuglerne i fryseren (mindst 2 timer). Når kuglerne er frosne paneres de igen og kommes der efter tilbage i fryseren. Når den nye panering er frossen, opvarmes fritureolie i gryde. Kuglerne steges i olien til de er gyldenbrune og lægges der efter på fedtsugende papir. Tips: Chili Cheese tops'ene kan spises med det sammen eller fryses ned og varmes senere enten på pande eller grill. |
|
Opskriften er vist 52837 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Anders - 2014-05-04 23:35:39 Man behøves ikke et helt glas jalapeños. Og afhængig af valget af cheddar, kan det godt blive NOGET hardcore ift. ostesmag. But evt. halvdelen ud med mozarella eller en anden ost der smager af lidt mindre (toastost.. ja!). Man kan også bruge en mel/mælk/øl batter, i stedet for æg/rasp. Dobbeltpanering er en god idé, ellers skal man være på dupperne og få dem ud inden/når der går hul på dem (hvilket sker forholdsvist hurtigt) Tak! Louise - 2013-05-28 20:03:27 Et helt glas chili, det lyder godt nok vildt.. Ib Raakilde - 2013-03-23 09:18:36 Husk at panere dem med 2 lag: Gør æg mel og rasp klar til at panere de små tops og rullen i rækkefølgen æg - mel - æg - rask. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne