Brokduls
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Burgwald Indsendt : Red : |
|
|
skræl kartoflerne og begynd at kog dem, lav så mange i kan spise eller lidt ekstra til dagen efter.
Kom baconen i en gryde og steg den til den er færdig, kom melet i og drej det rundt så melet er blevet suget op af baconen. kom derefter mælk i lidt af gangen, mælken skal du selv vælge hvor meget der skal i af, alt efter hvor meget sovs du vil have og hvor tyk den syntes den skal være, husk sovsen bliver tykkere når den bliver varm. kan smages til med salt og peber, hvis man syntes. |
|
|
Opskriften er vist 2867 gange,
og udskrevet 43 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne