Pad Thai med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog æggenudlerne al dente og skyl dem i koldt vand
Sauce: Hvidlæg og ingefær hakkes meget fint, chilipeber renses for frøstok og skæres i meget tynde strimler. Alle ingredienserne til saucen blandes sammen og stilles til side. Kyllingebrystet skæres i strimler. Porrerne skæres i tynde strimler som skylles grundigt, afdryppes og lægges på et rent fiskestykke. Sukkerærterne skæres i tynde strimler på skrå. Kyllingestrimler og grøntsager ristet godt i en brandvarm wok til al væde er dampet væk og grøntsagerne er aldente. Nudlerne vendes i og varmes igennem inden sammenpisket æg hældes over. Til slut hældes saucen over og retten er klar til servering. Pynt med frisk koriander og limebåde. |
|
Opskriften er vist 10216 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne