Kylling på italiensk Fritto di Pollo
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : nej Indsendt af : grillbill Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og rens kyllingerne og tør dem i køkkenrulle. Del hver kylling i 4 stk.
Pisk æggene med mælk og olie. Vend kyllingestykkerne i mel tilsat salt og derefter i æggeblandingen. Bland rasp og ost i en stor plastpose. Ryst kyllingestykkerne (en af gangen) i posen så de er helt dækket. Varm olie i en frituregryde og steg kyllingestykkerne heri, ikke for mange ad gangen må ikke røre hinanden, i ca 20 min. ved jævn varme så de ikke brænder på før de er gennemstegte. Afdryppes på fedtsugende papir/køkkenrulle. Pyntes med persille og citron og serveres med salat eller og flute til |
|
Opskriften er vist 4393 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne