Sandkage med æbler
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : anettesusan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fedtstoffet blødgøres og røres sammen med sukker, hvorefter æggene røres i et af gangen.
Mel og vaniljesukker sigtes sammen og blandes i sammen med æblerne der er skrællet og skåret i små stykker. Dejen kommes i et smurt sandkageform ca 1.75 l. og drysses med sukker og evt. mandler. Bages ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 1 time. |
|
Opskriften er vist 9030 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne