Kebab pizza
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pizzadej:
Start med pizzadejen. Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på. Ælt dejen rigtig meget – og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid. Fyld: Kødet skæres i tynde skiver og bagefter strimler. Det strimlede kød blandes med krydderier og olie og marinere mindst ½ time --shawarmakrydderi er et blandingskrydderi som kan variere meget i smag og styrke. Peberfrugterne og løg skæres i strimler og lægges til afdrypning Vi bruger grillede syltede peberfrugter, men du kan selv grille peberfrugter og bruge direkte se opskrift her. Tomat-flødesovs: Ingredienserne røres sammen. Oste-flødesovs med hvidløg: Fløde, ost og persille koges op til osten jævner, smages til med salt og presset hvidløg. Dejen bredes ud i en olieret bradepande eller bageplade Tomatsovsen bredes ud på dejen i et jævnt lag Revet ost fordeles over Peberfruger, løg og kødstrimler fordeles Til slut sættes ostesausen på som klatter. Bages ved 270 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter nederst i ovnen. |
|
Opskriften er vist 6122 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne