Koldskål med revet rugbrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rugbrødet rives på råkostjern og blandes med sukker og citronskal i den kolde kærnemælk.
Ved den gammeldags stivnede tykmælk, anvendte man revet rugbrød blandet med farin og strøede det i et tykt lag ovenpå tykmælken. |
|
Opskriften er vist 15247 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne