Karryret

Karryret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Burgwald

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stk.Ris i kogepose
 
500 g.hakket oksekød
1 ds.minimajs
1-2 håndfulde bønner
 ketchup
 karry
 salt
 peber
 
Opskrift:
kog risposen efter anvisning på pakken

Steg det hakket oksekød på panden til det er færdig steget, kom salt og peber i som man normalt krydder kødet. kom ketchup i, efter eget ønske, det bruges som bindingsmiddel( man kan kommer mere i senere hvis man ikke har kommet nok i). kom derefter karry i efter ønsket smag, hvis den er mild skal der en del i, men smag efter under vejs.

i mellemtiden skal minimajsene skæres i mindre stykker, og de kommes så i ca. 5 minutter før risene er kogt færdig sammen med bønnerne der er frossen.

ris kommes i til sidst og det hele blandes sammen til en stor risret.





karakterer:
Opskriften er vist 5007 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu