Lagkage med hindbærskum
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Carl Smart Indsendt : Red : |
|
|
Pisk piskefløden til flødeskum.
Blænd hindbærrene og vend det i flødeskummen. Fordel skummet på de forskellige lag af lagkagebunde. Tips: Sæt gerne i køleskabet i en halv til en hel time. Kan evt. pyntes med bær |
|
Opskriften er vist 10804 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-07-06 09:05:54 Frosne hindbær bør vel koges i min. 1 min før brug for at undgå evt. E.coli smitte :-) anonym - 2012-02-14 10:34:56 Dejlig frisk og lækker. Nem at lave :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne