Simregryde
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Steg løg, gulerødder, selleri, hvidløg, rosmarin og tørrede udblødte svampe samt kanelstang i 5 min. i en stor gryde i olivenolie. vend kødet i mel og brun det af flere gange i en pande med olie. Kom det i gryden til resten og tilsæt laurbærbladene, flåede tomater og rødvin. Læg låg på og lad det småsimre i godt 3 timer.
drys med persille ved servering. Server med kartoffelmos og dampet spinat. VELBEKOMME ;-)) |
|
Opskriften er vist 9738 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne