Æblekage med sirup og cider
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
|
|
KAGEFYLD:
Fjern kernehus, skræl og skær æblerne i mindre stykker. Vend dem i most, cider, vanille og honning og lad dem trække 10-15 minutter. KAGEDEJ: Hak hasselnødderne fint og rør dem med smør og sukker til en cremet masse. Tilsæt æg, hvider og til sidst mel. Kom dejen i en smurt springform på 26 cm. Lad æblerne dryppe af, og fordel dem på toppen af dejen. Gem æblelagen. Bag kagen 50-60 min. ved 180 grader. Hvis den hurtigt bliver mørk på toppen, så dæk den med folie, før den bages færdig. SERVERING: Kog æblelagen ind til en tyk sirup, og hæld den over den let afkølede kage. Server med let pisket fløde. VELBEKOMME ;-)) Tips: Kagen kan med fordel bages dagen før, den skal spises, da den kan virke ufærdig og blød i midten, lige når du tager den ud af ovnen. Når kagen køler af, og æblerne får lov til at sætte sig, vil pektinen i æblerne få kagen til at stivne, så den bliver skærefast. |
|
Opskriften er vist 3912 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne