Regnbue ørred ala orange med perlebyg
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt af : katja Indsendt : Red : |
|
|
Snit kinakål, riv selleri og finhak hvidløg - blandes og puttes i ildfast fad, appelsin saft hældes over.
Fisken smørres indvendig med citron olie, og timian kvist lægges i. Læg fisken oven på det grønne i fadet, krydre med salt. Bages i ovnen ca. 30 min. v. 200 grader. server perlebyg til. Perlebyg sættes i kog, koger 20 min. tilsættes salt og hviler i 20 min. Lige inden servering kommes macadamia olie i og røres rundt. |
|
Opskriften er vist 6675 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne