Sølvkage 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Charlotte Skjold Qvist Christensen Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker blødt. Tilsæt vaniljesukker eller citronskal.
Bland mel og bagepulver, og rør det i dejen sammen med fløde eller mælk. Pisk hviderne til skum, og vend dem forsigtigt i dejen. Kom dejen i en smurt form ca. 1.75l og bag kagen nederst i ovnen ved 175 grader i 50 min. Tips: VARIATION: Der kan blandes 50 g smuttede, hakkede mandler i dejen (sammen med æggehviderne). Kagen kan flækkes og sammenlægges med creme eller frugtmos og pyntes med sigtet flormelis. |
|
Opskriften er vist 3879 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne