Norsk fars
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Fryseegnet : yes Indsendt af : Mia Indsendt : Red : |
|
|
Det er meget vigtigt at fisken ikke har været frosset, da den mister sin gode konsistens og evne til at binde.
Fisken skal dog helst hvile 1 døgn i køleskab før brug. Men vigtigt med helt friske fileter. Alt blendes til en sej blød masse og steges i rigeligt smør. |
|
Opskriften er vist 18665 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne