Citronmarinerede poussiner
Oprindelsesland : Indonesien Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Halver poussinerne ved at klippe dem igennem ved brystben og ryggrad.
Pres poussinerne lidt flade.
Marinade: Kom hakkede løg, hakkede chili, fed knuste hvidløg fintsnittede forårsløg, olie og citronsaft i en foodprocessor og blend til en jævn masse. Fordel massen over poussinerne og lad dem marinere mindst 1 time men gerne natten over. Tag poussinerne op af marinaden og læg dem i et ovnfast fad i et enkelt lag. Stil fadet i ovnen ved 200 grader C i 40 minutter eller til poussinerne er gennemstegte og gyldne. Pensel undervejs med marinaden. Sauteret grønt: Alle grøntsagerne skæres i tynde strimler som sauteres på pande i lidt olie, krydder med salt og peber. Rettens serveres med kogt nudler. |
|
Opskriften er vist 2224 gange,
og udskrevet 43 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne