Kalvekoteletter med skank og marinerede grøntsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg og gulerod i en gryde i halvdelen af smørret og tag det op.
Krydr skanken med salt og peber og brun den ca. 2 min. på hver side i resten af smørret. Tilsæt resten af tingene undtagen citronsaften og majsstivelse. Lad kødet koge mørt under låg i 1 1/2-2 timer. Tag kødet op og lad det køle af. Si suppen og kog den ind til ca. 3 dl. Fjern ben og hinder fra kødet og del det i mindre stykker. Hertil kan forberedes. Skum fedt af saucen, varm den op og jævn med majsstivelse. Smag til med citronsaft, salt og peber. Varm kalveskanken i lidt af saucen. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem i smør 2-3 min. på hver side. Læg koteletterne på varme tallerkner med skank på toppen. Server med saucen, kartofler, kartoffelmos eller brød og grøntsagerne. Hertil skrælles gulerod, pastinak og glaskål og skæres i så tynde skiver som muligt. Skær rodskiven af fenniklen og skær den tyndt. Bland olie, rødvinseddike, salt og peber i en skål og vend grøntsager og solsikkekerner i. Lad det trække 3 timer. VELBEKOMME ;-) |
|
Opskriften er vist 6530 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne