Risgryde med Kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Steg løg i 3 min. i en stor gryde i olien. Bruger du ikke kogt kalkun, skal den steges med i mindre stykker her.
tilsæt hakket hvidløg og currypasta og rør rundt. Kom ris i og rør og kom bouillon og tørrede tranebær ved. Kog under låg i 8 min. og tilsæt så kalkun, citronskal og saft, koriander og mandler og varm igennem. Smag til med salt og peber og drys med frisk koriander ved servering. VELBEKOMME ;-) |
|
Opskriften er vist 3909 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne