Sussis suveræne morgenboller
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Sussi Indsendt : Red : |
|
|
Aftenen før:
Rør gæren ud i koldt vand. Tilsæt salt, olie, honning, havregryn og mel. Rør det hele sammen.(Skal laves i en stor skål, da det hæver meget i løbet af natten) Dæk skålen til med husholdningfilm og sæt den i køleskabet natten over. Næste morgen: Tag dejen ud af køleskabet. Sæt straks dejen i bollestørrelse på 2 plader med bagepapir. (Brug en spiseske dyppet i kold vand til at forme hver bolle). Bages i 20 minutter på 210 grader i varmluftsovn ( så kan begge plader være i på én gang) eller almindelig ovn på 225 grader (så må de bages af 2 omgange). Tips: Lækre og mættende morgenmadsboller. |
|
Opskriften er vist 9249 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2020-03-31 12:32:12 De er bare super lækre! Det er altid den her opskrift jeg bruger, når jeg laver en koldhævet dej! 😋 anonym - 2014-10-26 08:59:15 Et hit hver gang. Er super lækre. Har efterhånden bagt dem rigtig mange gange, og de bliver altid gode anonym - 2013-09-27 18:30:10 Smager himmelsk og er altid et stort hit på morgenbordet Sussi - 2012-02-15 14:41:22 Jeg har fundet ud af, at bollerne faktisk er bedst bare med hvedemel (750 g). Hvis de efterhæver ca. 15 minutter om morgenen efter de er lagt på plade bliver de fantastiske! Prøv det! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne