Artiskoksalat
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De grillede lægges på køkkenrulle til afdrypning.
Babysalat lægges i bunden af en tallerken, skål eller fad. Kapersbær og oliven fordeles omkring og på salaten. De grillede ingredienser lægges på herover fordeles parmesanflager og til slut dryppes med trøffelolie |
|
Opskriften er vist 2700 gange,
og udskrevet 28 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne