Mormors koldskål
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg, sukker og vanilje skummende, tilsæt kærnemælk, citron og flødeskum.
Jordbær skylles og deles i kvarte. |
|
Opskriften er vist 126140 gange,
og udskrevet 1395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2012-05-26 13:45:07 Jeg har lige lavet den idag og den er simpelhent super god! min mormor som er meget svær og gøre tilfeds(da hun selv vil lave alt mad) syns også den var super god så den kan klar anbefales! :D Elisabeth - 2009-07-11 17:02:54 Jeg plejer at piske fløden op til flødeskum og vende det i resten af blandingen, det gør koldskålen mere cremet og luftig =) LInda - 2008-05-07 20:11:36 Om fløden er pisket før eller ej tror jeg ikke gør den store forskel. Den bliver jo pisket selvom der er de andre ingredienser. Man skal bare bruge 2-3 min. på det. Så får koldskålen den rigtige konsistens Mia - 2007-08-29 13:46:08 har ikk smagt den men ser god ud Per - 2005-01-01 01:01:01 Der stod ikke om fløden skulle piskes eller ej, så jeg piskeden den altså til flødeskum, der skal vel bruges en 2-3 spsk. citronsaft til denne portion Bettina - 2005-01-01 01:01:01 Det er den bedste koldskål jeg har smagt - jeg køber aldrig færdiglavet koldskål mere. nitzse - 2005-01-01 01:01:01 sådan ska en rigtig koldskål smage jordbæren kan undlades eller anden frugt kan bruges kan kun anbefaldes især os med sød gane. Steen Sørensen - 2005-01-01 01:01:01 Koldskålen smagte rigtigt godt, dog skulle den havde været koldere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne