P-tærte is med Baileys
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Æg, sukker og vanillekorn piskes kraftigt til hvidt skum.
Pisk æggeblommerne sammen med sukker og vanillekornene til massen er luftig. Pisk fløden let og vend den i æggemassen. Hak P-tærterne groft og vend dem i massen, sammen med Baileys, og frys isen natten over. Det bedste resultat fås, hvis der røres i ismassen under frysningen. Tips: TIP: Isen får den bedste smag, hvis du brugernBaileys, men kan dog også laves uden, hvis du gerne vil have en "børnevenlig" variant. VELBEKOMME ;-) |
|
Opskriften er vist 9396 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-02 09:05:21 Hej Hausfrau. Undskyld, men hvorfor skal den erstattes med "hvide skumfiduser" ??????? Nu hedder den jo P-tærte. Ellers skulle den jo bare hedde "skumfidus" tærte.... Hausfrau - 2011-12-27 15:47:38 P-tærter kan 'erstattes' af klippede hvide skumfiduser, chokoladespåner og usaltede/aftørrede peanuts... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne