Vandbakkelser (Glutenfrie, mælkefrie og sukkerfrie
Hovedingrediens : Mel - Jyttemel Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Henriette Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen tændes på 200 grader C. (varmluft ca 175 grader)
*Bring fedtstof og vand i kog. *Tilsæt melet og rør med grydeske. *Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde. *Lad dejen afkøle lidt. *Tilsæt et æg ad gangen - rør med elpisker hver gang. * Samtidig med at det sidste æg røres i, tilsæt birkesød/sukrin, vanilje og bagepulver. Pisk herefter igen Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose/frysepose, eller sæt dejen på plade med to spiseskeer med god afstand. Sæt pladen lige under midten i ovnen. Bagetid 20-30 minutter. Vent med at se til kagerne før efter 15 minutter, da de ellers risikere at falde sammen. Tag en vandbakkelse ud og se om den falder sammen. Gør den det, forlænges bagetiden. Klip vandbakkelserne op i siden, så snart de er taget ud af ovnen. Så bliver de ikke bløde. Velbekomme :-) |
|
Opskriften er vist 9468 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne