Rugbrød med tyttebær
Hovedingrediens : Bær - Tyttebær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ronja Indsendt : Red : |
|
|
bland rug+ hvedekerner, klid kommem sammen i en skål hæld det kogende vand over rør det grundigt sammen. lad blandingen stå til det er kølet af ca 37 gr var den lyse øl op til ca 37 gr og opløs gæren heri
rør gærbl i dejen sammen med salt tyttebærsyltetøj sirup og olie tilsæt rugmelet og det meste af hvedemelet ælt dejen grundigt sammen den skal være ret fast lad dejen hæve 45 min slå dejen ned ælt den igennem og form den til to brød som lægges smurte aflange formesom hver rummer ca 1½ l lad brødene hæve til dækket i 30-40 min prik brødene tæt med en gaffel sæt formene nederst i ovnen der er forvarmet til 250 gr lad brødene bage i 10 min skru ned til 175 gr bag brødene yderligere ca 50 min |
|
Opskriften er vist 6126 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Thorkil - 2020-05-24 13:34:28 Det smager ikke godt med øl ellers god og nem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne