Kinesisk Oksekødssuppe (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne renses og skæres i små skiver.
Gulerødderne skrælles og rives groft på rivejernet. Begge dele svitses i olien i en gryde, hvorefter kødet tilsættes og vendes rundt i gryden til det er brunet og skiller. Bouillon, tomatpure og chilisauce tilsættes. Det hele småkoger i 10 min. Smages til med salt og peber. Tips: Se også min opskrift på FEDTFATTIGE FIBERBOLLER, som du med fornøjelse og velbehag kan spise sammen med suppen. VELBEKOMME ;-) |
|
Opskriften er vist 14047 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne