Fedtfattige Fiber Boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : |
|
|
Opløs gæren i lunkent vand. Smuldr honning i melet, og bland det sammen med fiberbag.
Bollerne pensles med æggehvide. Dejen skal hæve i 45 min. Når bollerne er formet efterhæver de i ca. 15 min. Bag bollerne 1 15-20 min ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 9019 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Christina - 2018-01-08 19:50:44 HUSK SALT |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne