Puisi suaasat
Fryseegnet : nej Indsendt af : Naja Indsendt : Red : |
|
|
kog sælkødet i vand tilsat lidt salt, efterhånden som det koget op og blodet skummer op ti overfladen tges det væk lidt efter lidt. når kødet har kogt en ½ time tilsætte ris kartofler og gulerødder og koger til det er møre og risende er færdig. smag til med salt og peber og gerne lidt aromat.
Tips: spis sennep eller HP sauce til sælen eller skær den i små stykker og put den tilbage i suppen på din tallerken. små børn kan godt sidde og spise ribbens kødet. |
|
Opskriften er vist 6569 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne