Puisi suaasat

Puisi suaasat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Naja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.sælkød
5-6 store kartofler
3 store gulerødder
1.5 håndfuld ris
1 løg
 salt
 peber
 aromat
 
Opskrift:
kog sælkødet i vand tilsat lidt salt, efterhånden som det koget op og blodet skummer op ti overfladen tges det væk lidt efter lidt. når kødet har kogt en ½ time tilsætte ris kartofler og gulerødder og koger til det er møre og risende er færdig. smag til med salt og peber og gerne lidt aromat.

Tips:

spis sennep eller HP sauce til sælen eller skær den i små stykker og put den tilbage i suppen på din tallerken. små børn kan godt sidde og spise ribbens kødet.





karakterer:
Opskriften er vist 6569 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu