Rejetærte med spinat
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Prinsesse Zelda Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland de 2 slags mel. Findel smørret heri og tilsæt koldt vand og salt. Ælt dejen sammen og lad den hvile koldt en times tid.
Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform med den. Skyl spinaten grundigt, hvis der bruges frisk spinat, og damp den kort i det vand der hænger ved. Frossen spinat skal blot optøs. Tryk spinaten fri for vand og hak den groft. Bland den med rejerne og læg det på tærtedejen. Pisk æg, fløde og salt og peber sammen og hæld det over. Bages ved 200 grader i 35-40 minutter. |
|
Opskriften er vist 83908 gange,
og udskrevet 1525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Torben Mikkelsen - 2018-04-20 09:46:45 Dejlig tærte. Velegnet som forret eller bare en let aftensmad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne