Den gode pastaret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er ikke frysegnet Indsendt af : Prinsesse Zelda Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Svits løg og hvidløg i olien, uden at det tager farve og tilsæt det hakkede oksekød, og lad det brune med. Rengør champignonerne og skær dem i skiver. Skær peberfrugten i tern.
Kom champignon, peberfrugt, de hakkede tomater og krydderier i retten. Kog det igennem i ca. 5 minutter og smag til med salt og peber. Bland den kogte afdryppede pasta sammen med kødsovsen og hæld det i et stort ildfast fad. Rør mornaysaucen sammen med fløden og hæld det i fadet. Drys revet ost på og bag retten i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til osten er lysebrun og retten bobler. Tips: Erstat evt. pastaen med fuldkornspasta, brug fedtfattigt oksefars, undlad fløden og brug den fedtfattige mornaysauce, hvis man ønsker at spare lidt på kalorierne. |
|
Opskriften er vist 17537 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (35 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-20 14:15:47 Wow!....en rigtig lækker pastaret som både mætter godt og smager helt fantastisk! Har prøvet både at lave den almindelige udgave og den fedtfattige, og de er begge super gode!! Nam nam den får et stort 10 tal af mig ;) anonym - 2011-09-05 15:03:39 Wow!....en rigtig lækker pastaret som både mætter godt og smager helt fantastisk! Har prøvet både at lave den almindelige udgave og den fedtfattige, og de er begge super gode!! Nam nam den får et stort 10 tal af mig ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne