Pasta med Savoykål og Laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : lillejuleaften Indsendt : Red : |
|
|
Fjern yderbladene og grove ribber fra savoykålen, og hak det groft.
Pil løg og hak dem fint. Steg løgene i smør på en sauterpande i ca. 5 min. til de er bløde. Tilsæt vineddike, og lad det koge ind. Tilsæt fløde, og kog sovsen igennem. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Læg den hakkede kål på panden, og lad det mærke varmen, til den lige akkurat falder sammen. Krydr med salt og peber. Skær laksen i tynde strimler, og vend dem i kålsovsen sammen med den afdryppede pasta. Server straks, gerne med et groft brød til. |
|
Opskriften er vist 7108 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne