Pasta med Savoykål og Laks

Pasta med Savoykål og Laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lillejuleaften

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.Savoykål
3 skalotteløg
2 spsk.lys vineddike
2 dl.piskefløde
400 g.frisk pasta el. spaghetti
300 g.røget laks i skiver
1 spsk.smør til stegning
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Fjern yderbladene og grove ribber fra savoykålen, og hak det groft.

Pil løg og hak dem fint.

Steg løgene i smør på en sauterpande i ca. 5 min. til de er bløde.

Tilsæt vineddike, og lad det koge ind.
Tilsæt fløde, og kog sovsen igennem.

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Læg den hakkede kål på panden, og lad det mærke varmen, til den lige akkurat falder sammen.
Krydr med salt og peber.

Skær laksen i tynde strimler, og vend dem i kålsovsen sammen med den afdryppede pasta.

Server straks, gerne med et groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 7143 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu