Karrykoteletter i stegeso
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt af : DaddyOne Indsendt : |
|
|
Sæt stegesoen i vand mindst 30 minutter.
Snit alle grønsagerne groft. Put 2/3 af dem i bunden af stegesoen. Drys koteletterne med karry, og brun dem på en pande. Drys med salt. Put koteletterne godt ned mellem grønsagerne, og dæk med resten af grønsagerne. Rør Tomatpure ud i 1/2 dl. vand, og hæld over grønsagerne. Tilsæt evt. lidt mere vand, men vær opmærksom på, at visse grønsager giver meget væde. Sæt stegesoen i en kold ovn, og lad den stå ved 150 grader i 2½ time. Serverkoteletterne med hjemmebagt grovbrød. Tips: Tips: I stedet for at købe koteletter, kan du købe en svinefilet på 800 g, og skære den i 4 tykke skiver. Det er typisk billigere, og du bestemmer selv tykkelsen på koteletterne. De må dog ikke være for tynde. |
|
Opskriften er vist 10748 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne