Grillet syltede peberfrugter
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Peberfrugterne gnides med lidt olie og lægges på en bradepande uden bagepapir fordi bagepapiret brænder i stykker.
Grilles i en ovn ved fuld varme vi bruger 275 grader under grill, husk ovnlågen på klem 10-15 minutter pr side vendes minimum 3 sider gerne 4 De grillede peberfrugter pakkes ind i stanniol eller lægges i stegepose i en 5 minutters tid, de damper lidt videre og skindet bliver nemmere at trække af Peberfrugterne halveres og frøstokken fjernes, skindet trækkes af. Lægges til side på tallerken og trækker lidt. Skal peberfrugterne bruges hurtigt må saften gerne kommes ved, men skal de gememmes i lægere tid forøger det holbarheden at hælde saften af Peberfugterne lægges på glas/dåse og dækkes med olivenolie Tips: Bruges til: Pynt salater Garniture til osteborde Eller diverse garniture Kan også bruges straks eller gemmes på køl til senere |
|
Opskriften er vist 6406 gange,
og udskrevet 38 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne