Tunmousse med rødløg, dild og kaviar
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : nej Indsendt af : Camilla b Indsendt : Red : |
|
|
Tun, løg, cremefraiche, saft fra citronen, kaviar og dild røres sammen.
4 blade husblas udblødes i kold vand (ca. 5 min.) Knug vandet af husblassen. Smelt med et par skefulde kogende vand, eller meget kort tid i mikroovnen (må IKKE være varm, kun lunken!). Hæld husblas i blandingen med en tynd stråle ved konstant piskning (helst hurtig så den ikke stivner). Smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft. Stil i køleskabet i ca. en halv time. Resten af husblassen sættes i blød.(smelt ved samme rutine som før) Pisk fløden til skum kom husblassen i, rør det i blandingen. Stil i køleskabet i minimum 2 timer i den ønskede form. Server med flute, dressing servers ved siden af. Pyntes med salat, citron både og rejer. Tips: JA der skal bruges husblas! Hvis ikke man ønsker en totalt flydende gang smat. Hvis billedet ikke er kommet op endnu: Jeg brugte en rund form med hul i midten og pyntede ved at lægge rejerne i hullet efter tunmoussen var kommet ud af formen og oven på salaten, og så med både af lime rundt på toppen. |
|
Opskriften er vist 17156 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-04 12:15:20 Helt fantastisk tunmousse! Den ser utrolig flot ud pga. de forskellige farver fra rødløg,dild og kaviaren og smager som en drøm i forhold til den lidt kedeligere og enklere udgave hvor der kun skal tun i. GOD GÆSTEFORRET! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne