Pestosnegle - Pizzasnegle med pesto
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Camilla b Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader - varmluft 180 grader.
Først ruller man den færdigbagte pizzadej ud på bordet. Derefter smøre man et lag pesto henover hele dejen. Så putter man osten henover pesto laget. Herefter "stabler" du en bunke pepperoni ovenpå hinanden og skære et kryds i bunken så man får små fine trekanter. Dem fordeler man også henover hele pizzadejen, fuldstændig ligesom man laver hjemmelavet pizza. Når fyldet er på, ruller du det sammen fra den lange ende, så de ikke bliver for tykke og du får flere stk. Når rullen er rullet sammen skære du ca. 2 cm. tykke snegle ud af rullen og placere dem på en bradepande med bagepapir. Bag dem midt i ovnen i 15-20 min, til dejen har fået nok og har fået en flot gylden farve. Tips: Jeg har valgt at bruge den færdige pizzadej man kan finde i de fleste supermarkeder i køledisken, fordi de er utroligt nemt og fordi jeg efter min mening synes der godt kan blive for meget brød i en pizzasnegl så man ikke kan smage fyldet, og dette får man ikke ved at bruge den færdigbagte da den ikke hæver inde i ovnen. Se opskrift på basilikumpesto her |
|
Opskriften er vist 20388 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-07-10 20:46:28 Hvor meget skal man bruge af de enkelte ingredienser? Camilla b - 2011-08-28 16:20:59 Billederne er sendt ind, så venter bare på de bliver lagt ud, mhs. til billedet af pestoen som er blevet brugt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne