Urtegårdskylling 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Fryseegnet. Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kyllingefileterne med Herbes De Provence. pil og hak hvidløg og løg. Skyl grøntsagerne. Skær squashen i tern. Halver peberfrugterne, fjern kerner, den hvide membran og srilkfæstet og striml peberfrugterne groft.
Opvarm 2 spsk. olie på en stor stegepande. læg kyllingefileterne i og steg ca. 8 min. vend og steg ca. 5 min. eller indtil de er gennemstegte. Tag dem op af panden og hold dem varme. Hæld resten af olien på stegepanden. Kom løg, hvidløg, squash og peberfrugt i. Svits under omrøring i 10 min. eller indtil grøntsagerne er bløde. Hæld de knuste tomater i og krydr. Læg låget på og lad det småkoge 10 min. Rør persille i og læg kyllingefileterne ovenpå. Læg låget på og lad det småkoge yderligere 5 min. Pynt med basilikum og server. Tips: SERVERINGSTIPS: Ris eller cous-cous er et godt tilbehør. Risen bliver dekorativ og lidt eksotisk, hvis du blander lidt vilde ris i. VELBEKOMME ;-) |
|
Opskriften er vist 3116 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne