Råstegte Basilikumkartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : |
|
|
1. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver med en skarp kniv. Læg kartoflerne i en skål med koldt vand og lad dem trække ca. 10 min.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle. 2. Pil og skiv løgene. varm olien på middelvarme på en stor stegepande. Tilsæt løgene og svits 2 min. Kom kartoflerne i og steg til de er gyldenbrune og bløde, 15-20 min. vend kartofler og løg tit. krydr med salt og peber. 3. Riv osten. Tilsæt den hakkede basilikum og rør rundt. Drys den revne ost over kartoflerne og lad dem stå på varmen, uden at røre til osten er smeltet. Drys sort peber over og servèr. Tips: TIPS: Hvis du vil skære kartoflerne rigtig tyndt og spare tid, kan du anvende en foodprocessor med et fint skæreblad eller et grøntsagsjern. SERVERINGSTIPS: Server denne ret med fx. en lammegryde om vinteren eller til stegt fisk om sommeren. |
|
Opskriften er vist 6853 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne