Chokolademousse med daim og skilpadder ala Inez
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Henriette Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladeskilpader og evt alm. mælkechokolade over vandbad - Vær endelig ikke nærig med padderne.
Hæld evt lidt fløde i for at gøre chokoladen lettere at arbejde med. Tilsæt pasteuriserede æggeblommer og rør til blandingen er glat. Pisk flødeskum og vend chokoladeblandingen i. Knus Daim i ønsket mængde og bland i moussen som knas Hældes i portionsglas og stilkes på køl 4-5 timer Sserver med lidt flødeskum og knust daim på toppen. Tips: Alle mængder er ca. og man behøver bestemt ikke droppe planerne om at lave moussen fordi man har mindre af noget eller mere af noget andet. Det her kan nærmest ikke gå galt. |
|
Opskriften er vist 20542 gange,
og udskrevet 541 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-12-30 14:36:01 Smager ikke af noget, vil anbefale at putte MØRK chokolade i Michael - 2014-05-17 20:52:58 Har lige lavet den. Den er utrolig fantastisk! Josephine - 2013-05-08 17:25:39 Har lavet den flere gange, den er fantastisk. Gitte - 2012-04-17 10:18:11 Har lavet den adskillige gange med lidt forskellig chokolade og den bliver lige god hver gang! Henriette - 2011-08-27 07:57:12 PS. Det er den opskrift Inez bruger i 4-stjerners middag - Hentet fra hendes egen opslag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne