Lammeragout

Lammeragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.lammebov
25 g.margarine
1 spsk.olie
2 toreløg
1 fedhvidløg
1 aubergine
1 spsk.paprika
1 spsk.hvedemel
5 dl.bouillon
4 dl.ris
6 dl.vand
1 tsk.salt
1 pakkebacon i skiver
250 g.Champignon
1 ds.flåede tomater
 
Opskrift:
Skær kødet fra benene og skær det i terninger.

Brun kødet i margarine og olie, tilsæt de hakkede løg, knust hvidløg og terninger af aubergine. Drys paprika og mel i gryden og rør til det er opsuget. Hæld bouillon ved og lad retten koge til kødet er mørt - ca. 1 time.

Risene hældes i det kogende vand tilsat salt. Risene koges ved svag varme i ca. 12 minutter under låg. Der slukkes og risene står yderligere 12 minutter under låg.

Imens ristes baconskiverne, der er skåret i tern, på en tør pande. Champignon renses og skæres i skiver og tilsættes baconen. Skær de flåede tomater i mindre stykker og kom dem på panden.

Denne blanding hældes over de færdigkogte ris, der serveres til lammeragouten.





karakterer:
Opskriften er vist 25950 gange,
og udskrevet 625 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu