Lammeragout
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : |
|
|
Skær kødet fra benene og skær det i terninger.
Brun kødet i margarine og olie, tilsæt de hakkede løg, knust hvidløg og terninger af aubergine. Drys paprika og mel i gryden og rør til det er opsuget. Hæld bouillon ved og lad retten koge til kødet er mørt - ca. 1 time. Risene hældes i det kogende vand tilsat salt. Risene koges ved svag varme i ca. 12 minutter under låg. Der slukkes og risene står yderligere 12 minutter under låg. Imens ristes baconskiverne, der er skåret i tern, på en tør pande. Champignon renses og skæres i skiver og tilsættes baconen. Skær de flåede tomater i mindre stykker og kom dem på panden. Denne blanding hældes over de færdigkogte ris, der serveres til lammeragouten. |
|
Opskriften er vist 25950 gange,
og udskrevet 625 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne