Verdens bedste leverpostej

Verdens bedste leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : rikke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hakket svinelever
250 g.hakket svinespæk
2 løg - meget finthakket
1 spsk.salt
0.5 tsk.peber
3 dl.suppe (evt bouillon)
1 dl.mælk
2 spsk.hvedemel
0.25 tsk.allehånde
 
Opskrift:
Varm langsomt spækket op i tykbundet gryde til lidt af fedtet er smeltet af. Rør mel i og lad det bage op. Tilsæt suppe og mælk, salt, peber og allehånde samt de meget finthakkede løg.

Fordeles i 2 1/2 liters folieforme. Sættes i bradepande som der fyldes med vand til halvt op af formene.

bages ved 200 grader i ca 1 time.

Tips:

Egner sig fint til frysning. Varm da postejen op ellers kan den være lidt grynet i konsistensen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 11743 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-08-16 12:57:23
Tror vidst at i har glemt at skrive hvornår leveren skal i ... eller ?

  -   2011-12-16 09:31:10
Den hakkes i tern og spises ved siden af ;-D

  -   2011-10-04 14:39:44
Hvornår skal leveren i???