Verdens bedste leverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : ja Indsendt af : rikke Indsendt : Red : |
|
|
Varm langsomt spækket op i tykbundet gryde til lidt af fedtet er smeltet af. Rør mel i og lad det bage op. Tilsæt suppe og mælk, salt, peber og allehånde samt de meget finthakkede løg.
Fordeles i 2 1/2 liters folieforme. Sættes i bradepande som der fyldes med vand til halvt op af formene. bages ved 200 grader i ca 1 time. Tips: Egner sig fint til frysning. Varm da postejen op ellers kan den være lidt grynet i konsistensen. |
|
Opskriften er vist 11688 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per B - 2016-08-16 12:57:23 Tror vidst at i har glemt at skrive hvornår leveren skal i ... eller ? Karsten - 2011-12-16 09:31:10 Den hakkes i tern og spises ved siden af ;-D Lars - 2011-10-04 14:39:44 Hvornår skal leveren i??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne