Bernaisecreme - Mager
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Danishroadrunner Indsendt : Red : |
|
|
Husk at lade ingredienser som salt og især grønne krydderier virke lidt, før der tages stilling til om der f.eks. skal mere salt i retten. Af samme årsag anbefaler jeg, at du rører ingredienserne sammen et stykke tid før serveringen.
Tips: Jeg ELSKER rigtig bearnaisesauce. Denne magre sag ER en nødløsning for at undgå at jeg kommer til at ligne en spærreballon! :-) |
|
Opskriften er vist 5500 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne