Rødbededressing
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skræl rødbeden og riv den på den smalle side af rivejernet.
Tag den revne rødbede i hænderne og pres saften ud af den. Bland den revne rødbede i yoghurten. Smag til med salt, peber og citronsaft. Lad den trække i køleskabet et par timer inden servering. |
|
Opskriften er vist 5610 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne