Gulerodsguf
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Nej Indsendt af : Mettepiiigen Indsendt : Red : |
|
|
knus halvdelen af makronerne, og lig dem i et tærtefad.
Pisk derefter fløden, og bland med creme fraiche og vaniliesukker. halvdelen af massen ligges i tærtefadet. Resten af makronerne drysses over, od den sidste masse ligges over. Tærtefadet dækkes af revne gulrødder. Stilles på køl i 4 timer, og er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 4734 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Birte K - 2014-10-20 13:14:41 Frisk og lækker. Ikke sidste gang den skal serveres Stine - 2014-03-10 18:28:19 Den er super lækker, den blev hvertfald spist op af både os selv og gæsterne Lene Sørensen - 2011-09-09 10:57:25 Rigtig lækker og anderledes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne