Rossens boller
Fryseegnet : ja Indsendt af : brian rossen Indsendt : |
|
|
ælt alle ting rigigt godt sammen, så dejen er godt smidig.
form til boller. sæt dem i en kold ovn med en skål kogende vand under så hæver de fint unden at få den tørre skåbe. ta dem ud når de er hævet godt ca 30 min tænd ovnen på 220 grader og bag dem til de er gyldne ca 8-10min. så snart de er kommet ud af ovnen pensel dem med mælk så holderde sig længere bløde. |
|
Opskriften er vist 5071 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-02 09:23:09 Lækre og hurtige at lave anonym - 2011-09-16 19:43:35 det er bare de bedste boller i verden. anonym - 2011-08-24 10:44:44 Er meget gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne