Den kage, som Rasmine er så sød at bage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Den skal jo ikke gemmes men spises Indsendt af : Frederik's kage-sultne mave Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker grundigt.
Rør mel, bagepulver, vanillesukker og cacao i æggemassen. Rør mælken og den smeltede margarine i dejen. Til sidst røres den kolde kaffe i og dejen røres til den er glat og ensartet. Bag kagen ved 170 grader i 30-40 min. i en velsmurt bradepande. Når kagen er afkølet lidt, røres glasuren sammen og smøres på, der drysses med kokosmel. Tips: Jeg synes at dette er en god kage Rasmine, og den kan vi sagtens lave i fællesskab. |
|
Opskriften er vist 11106 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2015-05-23 07:51:38 Kan den fryses ned uden glasur Rasras - 2011-12-20 13:23:09 Den er sindssygt god, prøv den ;-) anonym - 2011-08-25 15:54:36 Vores lille kage er blevet verdensberømt! ;D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne