Den kage, som Rasmine er så sød at bage

Den kage, som Rasmine er så sød at bage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Jeg skal no

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Den skal jo ikke gemmes men spises

Indsendt af : Frederik's kage-sultne mave

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
600 g.sukker
600 g.hvedemel
4 tsk.bagepulver
4 tsk.vanillesukker
3 spsk.Kakao
3 dl.mælk
300 g.smeltet afkølet margarine
1 dl.kold stærk kaffe
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker grundigt.

Rør mel, bagepulver, vanillesukker og cacao i æggemassen.

Rør mælken og den smeltede margarine i dejen.

Til sidst røres den kolde kaffe i og dejen røres til den er glat og ensartet.

Bag kagen ved 170 grader i 30-40 min. i en velsmurt bradepande.

Når kagen er afkølet lidt, røres glasuren sammen og smøres på, der drysses med kokosmel.

Tips:

Jeg synes at dette er en god kage Rasmine, og den kan vi sagtens lave i fællesskab.





karakterer:
Opskriften er vist 11147 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-05-23 07:51:38
Kan den fryses ned uden glasur

  -   2011-12-20 13:23:09
Den er sindssygt god, prøv den ;-)

  -   2011-08-25 15:54:36
Vores lille kage er blevet verdensberømt! ;D