Æblekage 07
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : ja Indsendt af : Marhenriks Indsendt : Red : |
|
|
Mel, æggeblommer, lidt vaniljearoma halvdelen af vaniljesukker og bagepulver blandes sammen og æltes til man får en jævn dej.
Dejen deles til 2 stk.
Den ene del fordeles (presses ind) i en bageform (ca 25x35 cm) og bages i ovn 15 min i 200 grader. Den anden stk lægges i køleskab (eller kort i fryseren så det stivner) Æbler skylles og skrælles, rives groft. Kom resten af vaniljesukker i, kanel og rør det sammen. Æggehvede piskes sammen til de er næsten stivnede. Kom forsigtigt sukker i og blev ved med at piske til det stivner helt. Den færdigbagte bund tages frem, lægges æblemasse på, pisket æggehvider. Kold og stivnet dej tages ud af køleskabet, rives groft og fordeles forsigtigt over de piskede æggehvider. kagen bages i ovn i 175 grader i 45-55 min. Drysses med flormelis lige før servering |
|
Opskriften er vist 4114 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne