Rabarberkoldskål (uden kærnemælk)
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rabarbersaften koges, jævnes med udrørt Ideal jævning og sødes. Jordbærrene drysses med sukker og vaniljesukker og trækker ca. 1/2 time. Den iskolde rabarbersaft hældes over, og suppen serveres med små tvebakker.
|
|
Opskriften er vist 18020 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne