Rabarberkoldskål (uden kærnemælk)

Rabarberkoldskål (uden kærnemælk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 literrabarbersaft
1.5 spsk.Ideal jævning C
250 g.jordbær
 sukker efter smag
1 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Rabarbersaften koges, jævnes med udrørt Ideal jævning og sødes. Jordbærrene drysses med sukker og vaniljesukker og trækker ca. 1/2 time. Den iskolde rabarbersaft hældes over, og suppen serveres med små tvebakker.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarberkoldskål

karakterer:
Opskriften er vist 18025 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu