Glutenfri grønsags lasagne
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : LB Indsendt : Red : |
|
|
Kog vandet til risene, og kog dem. Imens tilberedes grønsagerne. Courgetten og auberginen skæres i tynde skiver på langs. Mango skrælles og skæres i tynde skiver. Gulerødderne rives, tomaterne skæres i tynde både. Når risene er kogte lægges de til side, imens smøres et ovnfast fad hvor squash lægges i bunden, mango og gulerødder, ris, pastasovs, aubergine, squash, ris, tomater osv., slut med pastasovs. Krydr imellem lagene.
Tips: Allergivenlig og glutenfri grønsagslasagne. Tilberedes i et stort ovnfast fad. Ovn 200 grader i Ca.45-50 min. Kan evt. gratineres med revet parmesanost. |
|
Opskriften er vist 4925 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne