Bacon Explosion
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Vides ikke Indsendt af : Lorentzen Indsendt : Red : |
|
|
Lav to gange baconflet, 7x7 stykker, drys dem evt. med grill krydderi.
Tag svinefarsen og bred den ud på et stykke bage/madpapir i samme størrelse som baconflettet, læg den oven på baconflette, og smør marinaden ud. Drys bacon tern/revet udover sammen med osten. Rul herefter flettet rimelig stramt, og læg den i køleskabet et par timer så den får lov at trække marinaden. Lav glasuren, og gnid den på rullen og smid dem så på grillen, eller i ovnen ved 190 grader, i ca. 1 time, her kan man med fordel bruge et vandbad, for at undgå udtørring. Brug evt. et temperaturspyd, til at se hvornår de er færdige. skal opnå ca. 80 grader i midten. Tips: Kan evt. serveres med hjemmelavet kartoffelsalat, og blandet sommersalat, samt hjemmelavede flutes. |
|
Opskriften er vist 40061 gange,
og udskrevet 632 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2012-05-19 11:29:20 Kan nogen forklare hvad " to gange baconflet, 7x7 stykker" er ?? Tak :) Rikke - 2011-12-19 20:27:34 Denne ret smager fantastisk! Jeg tror, at du, Lorentzen vil kunne lide Gilroy kød-Kartoffel-quiche (side 154)i bogen Hvidløg Den internationale kogebog for hvidløgselskere fra Bogan. Det er iøvrigt en brandmands opskrift, apropos! God ide med sennep farin blandingen. Mmmm. Det vil jeg nok prøve, at putte på andre ting. Jeg lavede den halve portion, og gav den en halv time, det er nok ikke helt det samme, men kødet var gennemstegt. Jeg ville nok stege baconternene før de kom i, og jeg blandede ingredienserne til farsen, før jeg kom den på baconen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne