Bacon Explosion

Bacon Explosion, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Vides ikke

Indsendt af : Lorentzen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinefars
28 bacon strimler
100 g.revet ost
250 g.bacon i tern/revet
 
 Marinade:
4 tsk.paprika
1 tsk.salt
1 tsk.peber
4-5 fedhvidløg
2 spsk.BBQ sauce (din ynglings eller din hjemmelavet)
 
 Glasur:
1.5 spsk.stærk sennep
3 spsk.brun farin
 
Opskrift:
Lav to gange baconflet, 7x7 stykker, drys dem evt. med grill krydderi.

Tag svinefarsen og bred den ud på et stykke bage/madpapir i samme størrelse som baconflettet, læg den oven på baconflette, og smør marinaden ud. Drys bacon tern/revet udover sammen med osten. Rul herefter flettet rimelig stramt, og læg den i køleskabet et par timer så den får lov at trække marinaden.

Lav glasuren, og gnid den på rullen og smid dem så på grillen, eller i ovnen ved 190 grader, i ca. 1 time, her kan man med fordel bruge et vandbad, for at undgå udtørring.

Brug evt. et temperaturspyd, til at se hvornår de er færdige. skal opnå ca. 80 grader i midten.

Tips:

Kan evt. serveres med hjemmelavet kartoffelsalat, og blandet sommersalat, samt hjemmelavede flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 40006 gange,
og udskrevet 631 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-19 11:29:20
Kan nogen forklare hvad " to gange baconflet, 7x7 stykker" er ?? Tak :)

  -   2011-12-19 20:27:34
Denne ret smager fantastisk! Jeg tror, at du, Lorentzen vil kunne lide Gilroy kød-Kartoffel-quiche (side 154)i bogen Hvidløg Den internationale kogebog for hvidløgselskere fra Bogan. Det er iøvrigt en brandmands opskrift, apropos! God ide med sennep farin blandingen. Mmmm. Det vil jeg nok prøve, at putte på andre ting. Jeg lavede den halve portion, og gav den en halv time, det er nok ikke helt det samme, men kødet var gennemstegt. Jeg ville nok stege baconternene før de kom i, og jeg blandede ingredienserne til farsen, før jeg kom den på baconen.